Pengiklanan Facebook

Ubah Targetting Untuk Facebook Adverts Apabila respons slow

panduanfbads

Facebook ada banyak teknik… kadang kadang lepas kita buat iklan, mula mula laju je orang komen, tetiba slow sangat.. bagaimana nak bagi laju semula orang RESPONS ? salah satu caranya ialah : UBAH TARGETTING Ada sesetengah peniaga yang mengubah TARGETTING setiap 12 jam…Woow !! Kesimpulannya kita kena selalu pantau iklan yang kita buat…tak boleh buat iklan dan lepas tangan Topik ... Read More »

dah lama takde sales…Buat FB ADS, Like naik tapi dapat 1 je pm, sale takde..macamana ?

Post ini ditulis berdasarkan STUDY CASE SEBENAR BERTARIKH 20 FEB 2015 Assalamualaikum puan sarah..nak cerita ni..sabtu lepas saya buat FB ADS…2 hari iklan FB ADS saya jalan..habis duit saya RM13….Like page naik sampai 200 tetapi hanya seorang sahaja yang mintak pm..selepas saya mesej dia details produk dan harga serta cara bayaran, dia tak bagi jawapan pun …kiranya saya tak dapat ... Read More »