Review Produk

Planner Muslimah Produktif 2016 sesuai untuk wanita bekerjaya

plannermuslimahterbaru

  Cerita tentang Planner Muslimah Produktif 2016, 1437H-1438H…Planner ni saya terima hadiah daripasa seorang sahabat saya iaitu Puan Firdaus Tahir…saya pun belek belek planner ni dan bila dah teliti isi kandungan planner ni..apa yang boleh saya cakap..woow, sangat best untuk muslimah yang sudah berkahwin dan mempunyai anak       Kenapa planner ni sangat best untuk muslimah yang sudah berkahwin ... Read More »

Chunky Book For Baby

chunkybookforbbay

Mencari buku untuk bayi ? apa kata cuba gunakan chunky book ….jenis kertas yang selamat untuk bayi dan gambar yang terang serta berawarna warni pasti membantu anak anak seronok dengan aktiviti membaca Read More »

Kamus Bergambar Dwibahasa

* Kandungan kamus ini memenuhi keperluan proses pengajaran dan pembelajaran kanak-kanak * Pemilihan perkataan sesuai dengan perbendaharaan kata asas peringkat kanak-kanak * Penyusunan entri mengikut abjad disertai ilustrasi menarik dan berwarna -warni * Mendorong minat kanak-kanak * Berupaya membangkitkan minat pembelajaran sekali gus mengukuhkan pemahaman kanak-kanak Read More »

VCD Animasi Panduan Praktikal Solat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  VCD Animasi Praktikal Solat Percuma Poster Wudhuk dan Solat dengan setiap pembelian Isi kandungan VCD VCD ini mengajar anak-anak anda mengenai wudhuk dan solat dalam bentuk kartun dan juga diselangi nasyid tentang solat Mempelajari cara menunaikan ibadah solat yang baik dan benar yang mudah di aplikasikan khususnya bagi kanak-kanak yang baru memulakan belajar solat. dalam VCD ini kita akan ... Read More »

Buku Belajar Solat Bersama Upin Ipin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buku yang diterbitkan bertujuan untuk menyalurkan maklumat dan info berkaitan Solat, daripada mengambil wudhuk hingga selesai Solat. Buku ini dapat mengajar kanak-kanak secara praktikal dengan gambaran grafik yang lengkap. 60 muka termasuk kulit depan dan belakang. Saiz buku ialah panjang 21 cm dan tinggi 28cm   Read More »

KAD IMBAS JAWI KAD KERTAS TEBAL

10676413_836009399791167_5828001585560216294_n

Panduan untuk Ibu Bapa dan Guru Kandungan Mengandungi gambar dan perkataan pada kedua-dua belah 16 keping kad. Kad Imbas Kad inbas ini direka bentuk secara unik untuk membolehkan kanak-kanak belajar dengan cara mudah, cepat dan berkesan. Tunjuk setiap kad kepada kanak-kanak untuk membolehkan mereka melihat gambar. Kemudian, sebut perkataan atau nombor yang tertera dengan kuat dan jelas. Lakukan proses ini ... Read More »

PAKEJ ANAK SERONOK BELAJAR SOLAT BERSAMA UPIN IPIN

1526743_813792148679559_6929888056583505721_n

Pakej Anak Seronok Belajar Solat Bersama Upin Ipin Terdiri daripada 1.VCD ANIMASI SOLAT 2.POSTER WUDHUK DAN SOLAT 3.BUKU SOLAT UPIN IPIN 4.KAMUS BERGAMBAR UPIN IPIN Harga Pakej : RM40 Berminat nak borong, boleh email ke admin@kedaiberjaya.com       Ok, jom kita tengok KAMUS BERGAMBAR UPIN IPIN   Terdapat 70 topik dan lebih 500 perkataan dan 74 m/s termasuk kulit… Saiz: 27cm ... Read More »

PLANNER/DIARI ISLAMIK TAHUN 2015/1436H

10448230_789979027706973_2578178412335270812_n (1)

KENAPA NAK MILIKI DIARI/PLANNER ISLAMIK? Banyaknya kerja nak dibuat,tak tahu yang mana nak buat dulu ? Anda seorang yang bekerjaya dan terlalu sibuk dengan pelbagai aktiviti? Anda mahu merancang Jadual Hidup anda supaya menjadi supermom dan usahawan yang berjaya? Dapatkan Diari/Planner Islamik 2015 untuk membantu anda merancang kesibukan hidup di samping merancang kejayaan anda untuk tahun akan datang Kelebihan planner ... Read More »