Kelas Laman Web Minisite Bersama Puan Siti Sarah

bannerpromosi

 

Adakah anda usahawan yang bercita cita memiliki laman web minisite sendiri ? anda mahu membuat laman web dengan cara yang paling pantas ? Jika ya, Kelas Sistem Minisite Express adalah jawapannya…

Alhamdulillah, setakat ini saya telah membantu ramai usahawan memiliki laman web minisite dengan cara yang paling pantas..percaya tak, anda mampu memiliki laman web sepantas 10 minit ? dan yang lebih best ialah anda boleh buat sendiri minisite tersebut. Setiap peserta kelas minisite saya PASTI dan WAJIB akan mendapat minisite masing masing dengan nama .com pilihan masing masing…yang mana tidak pernah ada laman web, saya bantu mereka memiliki laman web sendiri dengan cara yang paling pantas..

Sebagai contoh, Puan Sakinah Hamid sebelum datang ke kelas saya belum pernah memiliki laman web sendiri..saya belikan beliau domain dan hosting dan beliau terus belajar praktikkan buat minisite sendiri. Kelas bersama beliau adalah pada 26 June 2015. yang lebih best beliau juga dapat blog wordpress sendiri..

Layan dulu Video ini untuk faham Mengapa Mahu Guna Sistem Minisite

 

kelaslamanwebjualan16

 

kelaslamanwebjualan17

 

Ini adalah contoh minisite SMART PEN UPIN IPIN yang telah dimiliki oleh Puan Sakinah,

http://sakinahamid.com/index.php/smartpenupinipin/

 

 

Selepas itue, Pada 28 June 2015, Puan Roslina Sobri dan Puan Niza Kasim pula mengikuti kelas minisite. mereka datang belajar berdua di kedai saya..kelas memang berlangsung 2 jam sahaja..bagi yang rajin, selepas kelas mereka akan cuba cuba buat sehingga berjaya

kelaslamanwebjualan18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eh,bagi yang masih tertanya-tanya,minisite tu apa ye? Secara ringkasnya minisite ini adalah satu ‘page’ khas untuk tujuan-tujuan seperti menyampaikan info produk, mengumpul data base,jualan atau ‘countdown sale’ sesuatu produk.

Jom tengok contoh-contoh minisite :

kelas-minisite-sohomum-3

Klik di sini untuk lihat minisite >> http://littlemunas.com/shop/jubah/ 

Minisite Cara Urus Uri >> http://littlemunas.com/shop/caraurusuri/ 

kelas-minisite-sohomum-4

Minisite rempah nasi arab >> http://littlemunas.com/shop/rempaharabalbayt/ 

kelas-minisite-sohomum-5

Kata Puan Roslina : Inilah contoh-contoh minisite saya. Lepas kelas saya suka godek-godek lagi buat minisite.Janganlah bandingkan dengan IM yang lain.Tapi ini yang saya mampu buat setakat ni.Kalau anda sertai kelas minisite dari Kedai Berjaya ni,Insyaallah anda juga mampu buat lebih dari saya.Saya yang tak pandai komputer pun boleh buat.Anda apatah lagi…

Pada 12 Julai 2015 pula Puan Shahirah Abdullah dan juga Puan Mahya Tarip telah mengikuti Kelas Minisite Ekpress

kelaslamanwebjualan20

Hasilnya Puan Shahirah telah berjaya menyiapkan minisite untuk produk yang beliau pasarkan iaitu Seluar Bersalin Mesra Aurat. Boleh tahan canggih laman web minisite yang telah beliau hasilkan. Memang best sebab dalam satu minisite boleh masuk VIDEO, boleh masuk banyakkkkk gambar, boleh masuk banyak testimoni, boleh masuk call to action yang jelas dan seterusnya mampu membantu meningkatkan jualan produk. dan yang lebih best ialah agen agen beliau juga boleh mendapatkan minisite sama seperti beliau…berminat nak pasarkan Seluar Bersalin Mesra Aurat ? Boleh hubungi Puan Shahirah ye SMS/WhatsApp ke 017-238 9885

kelaslamanwebjualan21

 

 

 

kelaslamanwebjualan22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pada 8 September 2015 pula, puan Nurzahwani juga telah datang ke Kelas Minisite saya..

Contoh minisite Puan Nurzahwani

http://hubkedai.com/instantshawladalia/

 

kelaslamanwebjualan19

 

Pada 10 September 2015 pula saya ada Kelas Minisite Express bersama Puan Hanisah Hamzah dan saya akan update gambar beserta hasil minisite mereka….yang pastinya mereka boleh buat minisite sebanyak yang mungkin

Kesemua hasil kerja peserta Kelas Minisite saya akan update dalam blog ini sebagai bukti keberhasilan kelas yang telah saya buat. Saya amat mementingkan kualiti kelas. Saya mahu memastikan setiap usahawan yang mengikuti kelas saya mampu untuk buat sendiri minisite untuk apa juga produk yang mereka jual.

Setakat ini 6 orang telah belajar secara live dan ramai juga yang telah mendapatkan Sistem Minisite ini secara online sahaja tanpa perlu menghadiri kelas secara live. Video panduan bagaimana nak guna Sistem Minisite ini telah saya sediakan untuk semua peserta Kelas Minisite Express…

Yang lebih best lagi, saya akan buat Seminar Buat Sendiri Laman Web Minisite Express pada 27 September 2015 dari jam 10pagi sehingga 4petang…Yuran Seminar hanya RM200 untuk Kelas selama 5 jam dan anda akan dapat sekali dengan beserta domain dan hosting. Sekiranya anda sudah memiliki domain dan hosting, kami akan berikan diskaun harga. Bagi sesiapa yang belum pernah memiliki laman web, maka ini adalah peluang anda untuk anda memilki laman web jualan dengan pantas.

Berminat nak hadir ? SMS/WhatsApp “SEMINAR-MINISITE-EXPRESS” ke 013-4928630 sekarang juga kerana kelas adalah limited kepada 30 peserta sahaja.

Lokasi seminar adalah di :  NO 11-G, JALAN BIDARA 6/2,SAUJANA UTAMA 3,47000 SUNGAI BULOH, SELANGOR.

Bagi yang berada jauh dari lokasi kami, anda boleh mengambil Kelas Minisite secara online. Bagi sesiapa yang berminat mengikuti kelas minisite secara online, boleh SMS/WhatsApp “KELAS-MINISITE-ONLINE” ke 013-4928630. Untuk bulan september, kelas online ini adalah limited untuk 30 peserta juga kerana ada cikgu yang akan membantu anda untuk membuat minisite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge