TADAAAA! SUPERLIGHT MAGIC CLAY!
APA TU???

Pernah bagi anak anda main Tanah Liat? Play Dough?
Hmmm…tapi…melekit…berat…dan susah nak kemas kan?

JANGAN RISAU! SEKARANG ANDA BOLEH ATASI SEMUA MASALAH TERSEBUT DENGAN…..
SUPERLIGHT MAGIC CLAY!!!

Apa yg BEST SANGAT pasal magic clay ni?
Magic clay ni, memang sama macam fungsi tanah liat n play dough…
Untuk buat bentuk-bentuk…buat kraf…boleh buat huruf juga kalau anak-anak nak belajar mengenal huruf!

First time pegang SUPERLIGHT MAGIC CLAY ni, rasa mcm pegang marshmellow! Ringan sangat!!! Senang sangat nak dibentuk sebab tekstur dia macam doh buat roti tu! Lembut je!
Walaupun lembut, tapi TAK BASAH… TAK MELEKIT…
Tangan pun TAK ADA RASA BERMINYAK!

Lepas kita dah buat bentuk-bentuk tu, kalau kita biarkan terdedah di udara, clay tu akan mengeras…so, bentuk tu dah jadi bentuk tetap. Tapi masih ringan!
Magik! Magik! Magik!

Tadaaa….dah dapat buat kraf sendiri! Boleh jadikan perhiasan… atau key-chain…atau mini collectibles models (koleksi model-model mini)…

Seronok sangat untuk main clay ni dengan anak-anak waktu hujung minggu! Sambil latih motor skill anak-anak, boleh jugak tengok kreativiti mereka! In- sya Allah anda dapat spent quality time dengan anak-anak!

.
✆✆ UNTUK ORDER/PERTANYAAN ✆✆
>> WHATSAPP “CLAY” 0134928630<<
.
===============================
PRODUK SUPERLIGHT MAGIC CLAY
===============================
.
Izinkan kami perkenalkan SUPERLIGHT MAGIC CLAY ini;
.
Bilangan bekas clay: 36 bekas (dengan pelbagai warna clay di dalamnya)
Saiz satu bekas clay: 6.0cm x 2.5cm (diameter x tinggi)
Saiz clay dalam satu bekas: 7cm x 10cm (Clay ini sangat ringan. Jadi, ianya hanya boleh diukur dengan saiz, bukan berat)
Berat satu bekas clay: ±17g
Warna: pelbagai warna (random)
Kandungan utama clay: air, pes, dan swelled starch
Saiz kotak : 27cm x 19cm x 14cm
Berat satu set lengkap: ±965g

Kelebihan: Disertakan dengan buku panduan untuk membuat 11 bentuk yang sangat comel seperti bentuk panda, arnab, musang, biri-biri dan banyak lagi!
.
SUPERLIGHT MAGIC CLAY membantu ibubapa memupuk kreativiti anak-anak kecil mereka seawal usia 2 tahun.
.
====================================================
BAGAIMANA ‘SUPERLIGHT MAGIC CLAY’ MEMBANTU ANAK ANDA
====================================================
.
Permainan SUPERLIGHT MAGIC CLAY banyak kelebihan termasuklah:
.
Sebagai TERAPI. Secara mudahnya, perbuatan membentuk clay dengan menggunakan tangan (tidak kira sama ada dewasa atau kanak-kanak) boleh menjadi aktiviti yang menenangkan. Memanipulasi clay tersebut boleh membantu anda dan anak anda mengurangkan tekanan atau boleh juga dijadikan alat untuk anak-anak kecil mengekspresikan emosi secara fizikal.

Sebagai aktiviti meningkatkan sensori (sensory development) TERHEBATuntuk tangan kecil anak-anak anda! Kanak-kanak sedang dalam proses memantapkan motor skills dan dexterity (skil-skil untuk membuat sesuatu pekerjaan, terutama dengan menggunakan tangan). Rolling (mencanai), squeezing (memerah), pinching (mencubit), coiling (menggulung), flatten (meratakan), poking (mencucuk) dan membentuk clay amat membantu kanak-kanak dalam aspek ini

Sebagai alat bermain sambil belajar (play based learning). Anda mungkin tidak menyedarinya, tetapi bermain dengan clay sebenarnya dapat menggalakkan minda-minda si kecil untuk sentiasa sibuk berfikir dengan memikirkan tentang apa yang akan mereka hasilkan dan bagaimana mereka ingin membuatnya. Permainan kreatif jenis ini akan menggalakkan imaginasi dan skil menyelesaikan masalah (problem-solving).
.
Ramai ibu-ibu yang SUKA SANGAT dengan produk ini. Mana taknya, mereka seronok bila melihat ANAK-ANAK KECIL COMEL belajar menulis dan mengenal huruf di depan mata mereka sendiri.
.
Boleh juga menonton video-video berikut untuk inspirasi anda:
.

====================================================
DENGAN SUPERLIGHT MAGIC CLAY, BANYAK FAEDAHNYA!
====================================================
.
✪ Self Esteem
Kanak-kanak dengan mudahnya dapat membentuk clay. Clay tersebut akan berada di dalam tangan mereka dan ini membuatkan mereka rasa mereka bertanggungjawab (in charge) ke atas clay itu. Perasan mereka ketika dapat mengawal clay tersebut akan meningkatkan keyakinan diri mereka.
.
✪ Pencapaian yang membanggakan
Kanak-kanak belajar untuk berjaya memperolehi pencapaian sendiri daripada menyiapkan projek clay mereka. Mereka pasti amat teruka dan bangga dengan hasil yang mereka buat dengan tangan mereka sendiri!
.
SESUAI UNTUK UMUR 2TAHUN DAN KE ATAS
.
DENGAN MEMILIKI SUPERLIGHT MAGIC CLAY INI, PUAN AKAN TERIMA;

1 x Kotak (untuk menyimpan set clay)
36 x bekas clay (dengan clay berwarna-warni di dalamnya)
22 x acuan pelbagai bentuk
3 x alatan mengukir
19 x gabus (kaki, telinga, tangan)
1 x pek aksessori (mata dan kaki)

================
BONUS ISTIMEWA
================
HARGA OFFER
RM57 termasuk pos ke semenanjung Malaysia.
*untuk pos ke Sabah/ Sarawak, caj pos adalah berlainan.

.
✆✆ UNTUK ORDER/PERTANYAAN ✆✆
>> WHATSAPP “CLAY” 0134928630<<
.
Insyallah. Anda BAKAL berpuas hati dengan produk pembelajaran anak kecil yang TERBAIK ini.
Bukan saja TERBAIK, tapi turut BERKUALITI LAGI BERKESAN.







































Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Super Light Magic Clay Set-36 Colours

  • Product Code: clay
  • Availability:
    2-3 Days
  • RM50.00
  • RM45.00